28 maaliskuuta 2010

Viluvali

 
Varoitus. Tätä kirjoitetaan kärttyisempänä kuin Tenavien Tellu ikinä.
 
Maanantaina tuli kamala kurkkukipu, sitten meni ääni. Vähitellen kuume nousi ja oi katso, jonkin sortin nielutulehduksesta sinä olet kärsivä. Kirjamessut ja kaikki kivat suunnitelmat menivät piparimurusiksi. Huomenna pitäisi soittaa lääkärille ja kysyä, olisiko syytä tavata.
 
Blogihiljaisuus on johtunut siis siitä, että olen niistänyt nenää, nähnyt kuumeisia unia, lojunut sohvalla, lojunut sängyssä ja kiukutellut. Jotain kertonee se, että kun uusin Deko tuli postissa, niin en jaksanut edes selata sitä. Ja kun jaksoin, niin luin kaiken väsyneiden ja kiukkuisten lasien läpi.
 


Hienot portaat. Tosin pelottavat. Suomessa ei taida saada rakentaa kaiteettomia portaita.


 
Kiva tunnelma. En halua tietää, paljonko nämä boheemit asuntolaivat maksavat. En tiedä viihtyisinkö asunnossa, joka voisi upota.Romanttisessa, boheemissa pinkkikodissa oli paljon kivaa, kuten kauniita väriyhdistelmiä. Keittiö oli kiva, lisään kuvan jos jaksan. Mutta...En ihan ymmärrä tuota kuvatekstiä. Romanttisen pinkkikodin Sam on luonut itse asiassa koko asuntoon kauniin ja naisellisen tyylin. Voi jummijammi, hienoa että onnistuit vielä kylpyhuoneessakin. Aviomies ja kaksi alle kouluikäistä poikaa olisivat ilmeisesti halunneet kylpyhuoneesta macholuolan? Sinä urhea nainen.

Piti käydä ihan Victoria and Albert Museumin puodin sivuilla etsimässä tuo nerokas pahvinen linnunpönttö, että kestääkö se vettä. Kyllä, mutta pahvinen linnunpönttö epäilyttää silti ainakin Suomen ilmastoa ajatellessa, ellei tuollaisia ripusteta jonnekin jo muutenkin suojaisaan paikkaan. Oravia ja käpytikkoja tuo malli ei estä käymästä poikasten kimppuun. Puodin sivut ovat kyllä oikein kivat.


Huoh. Ehkä ei pitäisi blogata näin väsyneenä ja kipeänä. 

4 kommenttia:

 1. Hihittelin täällä tuolla kuvatekstille. "Vaikka hän on talouden ainoa nainen" What?

  Miksi linnunpöntön pitäisi olla pahvia? :o Onko se vaan erikoista vai onko sille joku muu peruste.. hm. Sen voi näköjään kierrättää sitten, kun sitä ei enää tarvita. Heh. Olen vähän skeptinen.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Mä sain kanssa tuon Dekon käsiini Helsingissä messuilta. Toi pahvipönttö oli minustakin niin tyhmä idea. Mitä vikaa puisissa on? Että ne pitää puhdistaa, kauheaa? Mun mielestä olis ihan hirveetä laittaa pahvinen pönttö ja sitten rukoilla kädet ristissä joka sateen jälkeen ja poikasten varttuessa ettei se vielä prakaa ja poikaset putoa ja kuole tai joudu kissansyömiksi. Ihan hirvee tuote, vaikuttaa epäonnistuneelta idealta jo syntyessään. Toivottavasti se kestää edes yhden pesyeen verran...
  Ai niin, piti vielä toivottaa paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Voima haleja *Halaus*
  Kotahan parantua pian..

  VastaaPoista
 4. milla, niinpä: WHAT?!! :D

  Saila, kaipa tuo on sellainen yhden kesän pönttö. Laittakoon rahansa siihen se joka haluaa ostaa aina uuden pöntön.

  Taika, kiitti :)kiitos kaikki, täällä aletaan taas hengittää ja pysyä hereillä! Ruokahalu palasi juuri sopivasti pääsiäisherkkujen aikaan!

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...