02 maaliskuuta 2010

TEE se itse SAUNA

 
  
 
 

Sain tänään hyviä uutisia, joten päätin vähän hemmotella itseäni. Uusi sisustuslehti, tee, tumma suklaa, visuaaliselta tyyliltään Nelosen Kallio-sarja ja sauna riittävät siihen enemmän kuin mainiosti.

Joko Koti&Keittiö on muuttunut viime vuosina, olen itse muuttunut tai sitten sekoitan lehden johonkin toiseen, sillä siinä on yhä useammin minua kiinnostavia juttuja. Nyt ostin lehden lähinnä mustavalkoisen kaksion ja kylpyhuone-ekstran vuoksi. Pidän tuosta pienen kylppärin aavistuksen hotellimaisesta tunnelmasta.

Ja löytyi huikea tee! Twiningsin Lapsang Souchong tuoksuu ja maistuu savulle. Maku on kuin olisi istunut leirinuotiolla, käynyt savusaunassa tai saanut hyvää viskiä ilman alkoholia. Tätä on kiva jo pelkästään nuuskutella ja laitoin yhden pussin saunaankin tuoksun toivossa...

2 kommenttia:

  1. Koti ja Keittiö on suosikkisisustuslehteni Dekon ohella. Joka kerta siinä on itseäni miellyttäviä koteja ja saankin aika paljon inspiraatiota siitä. Muista lehdistä leikkelen kauneimmat kuvat talteen, mutta Koti ja Keittiö -lehteen en raaski koskea! :D

    VastaaPoista
  2. Musta tuntui johonkin aikaan että se oli ihan liian romanttinen makuuni, mutta nyt kun olen ostellut irtonumeroita niin siinä on aina jotain tosi kivaa :)

    VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...