14 maaliskuuta 2010

Latvassa syvissä unissa


Onkohan olemassa yhtään suomalaiskotia, jossa ei olisi Marimekkoa muodossa tai toisessa? Oikeasti? Meillä sitä on jokaisessa huoneessa. Se on soluttautunut niin, ettei asiaa edes huomaa ellei ala tosissaan katsella ympärilleen.

Tykkään Teresa Moorhouse Latvassa korkealla -kuosista, sillä se on raikas ja siinä on niin ihania vihreitä. Kaverina on Maija Isolan Dombraa.

Punainen täkki on vanha silkkitäkki, joka odottaa pujottamistaan pussilakanan sisälle. Vanhat täkit ovat koko ajan käytössä. Kaikki muut peitot mitä meillä on, ovat tavalla tai toisella hirveän epämukavia nukkuessa, ja aina ollaan jouduttu toteamaan että vanhassa vara parempi. Jos tuollaisia tulisi yhtä hyväkuntoisina kirpparilla vastaan lisää, niin ei olisi lainkaan hassumpi juttu.

7 kommenttia:

 1. Tosi herkullisen värinen kuva!

  Olen muutenkin lueskellut mielenkiintoista blogiasi taaksepäin, ja todettava se on, että taisit saada vakiseuraajan. :)

  VastaaPoista
 2. Minullakin on vanhoja täkkejä ja niiden alla on ihana nukkua. Ne ovat niin painavia, että olo on turvallinen siellä kolossa. Kevyt peite saattaisi vaikka lähteä lentoon kesken unien ja viedä mukanaan kuin Maija Poppasen.
  Äitini ei taida niinkään arvostaa noita vanhoja peitteitä, hän laittoi yhden nätin punaisen täkin pehumusteeksi huonekalujen väliin muuttokuormaansa. Sain sen sitten itselleni ja vein pesulaan ja kas, se on kuin uusi.

  VastaaPoista
 3. Jolindha, tervetuloa :)

  Saila: jos kevyt peitto ymmärtäisi lentää jonnekin kauniille paratiisisaarelle, missä laitettaisiin tulijalle kukkaseppel kaulaan ja mojito kouraan, niin ei mua ehkä haittaisi...paluulento voisi olla kun lumet ovat sulaneet ja maa on kuivaa :)

  VastaaPoista
 4. Haa, se vasta olisikin taikapeitto!

  VastaaPoista
 5. Täälläkin yksi täkkifani! Meillä on kyllä uusia peittoja, mutta ne on valittu niin, että ovat mahdollisimman paljon täkkimäisiä. Pysyvät hyvin pussilakanassa ja ovat painavia ja kuten Saila sanoi, turvallisia. Vanhat kevyet peitot eivät todellakaan vieneet paratiisisaarelle vaan möykkyilivät ja kiukuttivat pitkin yötä!

  VastaaPoista
 6. Nuo täkit ovat vanutäytteellä, joten ne eivät ole niitä ihanan raskaita, mutta eivät kyllä lentelekään itsestään miten sattuu :) Jenni, mistä olette hankkineet uudet täkkipeitot?

  VastaaPoista
 7. Muistaakseni ovat Stockmannilta ja ihan Finlaysonin peittoja. Ovat olleet meillä reilun vuoden ja pysyneet hyvinä.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...