09 maaliskuuta 2010

Krassia


Laitoin joskus viime viikon puolivälissä talouspaperille vihanneskrassia kasvamaan, ja nyt olen pari päivää saanut tuoretta vihreää leivän päälle. Huimaa, hyvää ja halpaa! Voileipäkrassia pitäisi kylvää useamminkin, kun edes meikäläinen ei tyri sen kasvatuksessa.

Lisäksi tämän kasvin hienous on se, että sitä varten ei tarvitse penkoa ensin kaappeja, olisiko jossain sattumalta vielä hieman multaa jäljellä. Sille riittää talouspaperin palanen. Itsehuijausta, mutta tätä ripottelemalla kasvamaan saa helposti hyvän onnistumisen tunteen ja ihanaa uutta vihreää huusholliin. Tuli todistettua sekin, että siemenet itävät ihan hyvin, vaikka laatikon pohjalta löytyneen, avatun pussin päiväys olisi 2003. Siis parasta ennen.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa helpolta. Pitäisi itsekin kokeilla. Herneenversojakin olen yleensä keväällä kasvatellut. Hyvää ja halpaa leivän päälle :)

  VastaaPoista
 2. Heippa tälläkin foorumilla!
  Krassi on hyvää, lisäksi siinä on niin paljon terveellisiä antioksidantteja sun muita ainesosia ettei uskoisikaan. Muistaakseni se on myös antibiottista valkosipulin tapaan, siis luonnon omaa ihmelääkettä.
  Kun siihen vielä yhdistyy tuo onnistumisen ilo, niin johan on kumma ellei sinusta nyt ole tullut vähintään Supernainen.

  VastaaPoista
 3. Kuukkelointi paljasti, että tää köyhän naisen pippuri sisältää paljon K-, A- ja C-vitamiinia, että johan on ihmeruokaa! Trikoot päälle ja maailmaa pelastamaan! :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...