02 maaliskuuta 2010

Emilyn koti

 

Ou jea. Näyttäisköhän meidän vihreä army-naamiointiverkko hyvältä verhona? Täytyypä kokeilla, nyt kun on se vihreä niin muotiakin...Ihan ensimmäisessä kämpässäni 16-vuotiaana virittelin kämppisten kanssa vihreät rastasverkot keittiöön. Se oli silloin tosi hienoa, rock, punkshui ja mitä lie, mutta näin jälkikäteen ei voi todeta kuin helpottuneena, että aika multaa muistot.

Uusin Deko esitteli brittistylisti Emily Chalmersin kodin. Hällä on kiva tapa luoda kontrasteja ja yhdistellä asioita keskenään hauskaksi, pehmeäksi ja mielenkiintoiseksi sisustukseksi. Pidän etenkin siitä filosofiasta, että sisustus voi olla edullista ja hauskaa. Minulla on hänen teoksistaan Kaunista kotiin pikkurahalla (Cheap chic, Otava, painovuosi 2006) sekä Kiireetöntä elämää kotona (Contemporary country, WSOY, painovuosi 2008). Pitääpä taas lukaista.

Stylistin oma koti on yllättävänkin ruusuinen ja kukikas. Jopa kylpyamme on päällystetty kukkakankaalla. Hmm. Kiinnostaisi tietää miten se on toteutettu, vai onko kyseessä vain iloisen huoletonta tyyliä senkin uhalla, että kylpyhuoneessa haisee aina märkä kangas. Britit eivät ilmeisesti läiskyttele vettä kylpyammeessa, sillä olen käynyt kylvyssä englantilaisessa kylpyhuoneessa, jossa oli kokolattiamatto. Toki matto oli jalan alla lämmin ja pehmeä, mutta ei ihan istunut suomalaiseen ajatteluun märkätiloista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pssst, tuli mieleen...