01 maaliskuuta 2010

Kotiseututuristi

 
  
  
 

Kävin parin kaverin kera taannoin leikkimässä japsituristia Jyväskylän keskustassa ja räpsyttelemässä iltakuvia. Perinteiset kohteet iltavalaistuksessa ovat Harjun portaat sekä kaupunginkirkko.

Matkamuistoksi tallentui myös uskomattoman pelottava mallinukke juhlapukuvuokraamon näyteikkunassa: kaveri näyttää sille, että kohta tulee turpaan ja lujaa. Todella houkuttelevaa mainontaa.

Pitäisi hieman useamminkin lähteä turistiretkelle kotikulmille, koska helposti sokeutuu sille, mitä on lähellä. En ole varmaan ikinä pistänyt merkille vaikkapa kirkkopuiston kirkon tiiliskivien kaunista pintaa tai muita yksityiskohtia, vaikka olen miljoona kertaa mennyt ohi.

5 kommenttia:

 1. No onpa kyllä aggressiivisen näköinen kaveri, ei ihan onnistuneet juhlat! :o

  VastaaPoista
 2. On tosiaan pelottava mallinukke, antaa putiikista todella houkuttelevan kuvan... Kotiseututurismi on kyllä tosi kannatettavaa. Sitä tulee harrastettua liian harvoin, mutta aina kun muistaa, se on todella antoisaa!

  VastaaPoista
 3. Mieli tekisi käydä liimaamassa näyteikkunaan puhekuplat noille malleille, koska viereinen morsionukkekin on kiinnostavan näköinen :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea noi puhekuplat. Mahtaisi liikkeen omistaja hämmästyä!

  VastaaPoista
 5. Ärhäkkä ukkeli. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...