16 maaliskuuta 2010

Sinistä ja punasta


Sain kaverilta kauniin esikon, paljon kiitoksia! Kevään kukista saa vielä enemmän mielihyväaineita kuin...kuin...suklaasta! Tai ainakin yhtä paljon.

Kukkaset saivat pesän turkoosista suojaruukusta, joka on paksua lasia. Astetta hempeämpi väripari on Puttipajan melonintuoksuinen kynttilä ja vaaleansininen KoKo-pikkulautanen. En ole osannut ikinä yhdistää sinistä ja punaista, mutta noissa sävyissä yhdistelmä ei ole lainkaan hassumpi.

Puttipaja on jyväskyläläinen kynttilä-, lahja- ja sisustustavaraliike. Kynttilätehdas on Vaajakoskella, kuten myös tehtaanmyymälä Wanha Paja (joka on niin kiva paikka niin kivassa ympäristössä, että postaan siitä joskus toiste erikseen). Firmalla on tätä nykyä verkkokauppa myös kuluttajille. En osaa sanoa miten tyypillinen ja perinteinen jyväskyläläinen tapa on viedä lahjaksi nimenomaan Puttiksen kynttilöitä, mutta ainakin kaveripiirissä tällaista käyttäytymistä on havaittu usein. Aina on tilaa yhdelle kauniille kynttilälle!

2 kommenttia:

  1. Ihana esikko. Tuo on niin suloisen naiivi kukka, hurmaa ja hymyilyttää uudestaan joka kevät. Tuostapa tuoli hyvänmielenhyrinää, sanoo ja kopauttaa mignonmunan kuoren rikki - mumsmums...

    VastaaPoista
  2. Jännää nähdä mitä viime vuoden esikolle kuuluu, istutin sen uuteen kukkapenkkiin joskus loppukesästä, ja se kukki iloisesti vielä syys- lokakuussa. Suklaapupu kops!

    VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...