23 maaliskuuta 2010

Pikaruokaa lihansyöjille


Puh sanoi nalle, nyt on ollut haipakkaa opiskelun parissa! Aika huono yhdistelmä sellainen, että olisi paljon tekemistä mutta haluaisi oikeastaan vaan haahuilla kirjakaupoissa tai mennä vaikka pilkille.

Iltaisin ei ole hirveästi intoa kokata mitään ihmeellistä. Turvauduin vaihteeksi ihmeruokaan nimeltä lasagnette. Aski tätä lihansyöjän pikaeinestä maksaa pari euroa, ja kaveriksi tarvitaan jauhelihaa. Liha paistetaan, siihen sekoitetaan vettä, maitoa ja kastikepussin sisältö, ja koko komeus kaadetaan pastan päälle kulhoon. Juustoa päälle ja uuniin puoleksi tunniksi, sillä aikaa ehtii tehdä salaattia ja huilia. Ehkä maailman helpointa vuokaruokaa. Terveellisyys ja keveys...no, parasta tehdä reilusti sitä salaattia.

2 kommenttia:

  1. Toi on kyl yllättävän hyvää... varsinkin noin nätin väriseltä lautaselta.
    Mulla tuli ekaks tosta kuvasta mieleen kaalikääryleet, joita ostan useinkin einestiskiltä! Kun oon maailman laiskin kokki!

    VastaaPoista
  2. Oi kaalikääryleet, niitä ei tuu ikinä tehtyä ite vaikka ne on hyviä! Pitää muistaa ostaa joku päivä :)

    VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...