31 maaliskuuta 2011

Mukavimmat kengät

Pitää kaivella mukavimmat tennarit kaapista.
A) siksi että kadut ovat jo puolisulia näilläkin perukoilla
B) Paviljongissa on kivempaa laahustaa kevyissä ja mukavissa kengissä.

Jyväskylässä alkaa perjantaina kirjamessut! Ja perinteiseen tapaan samassa yhteydessä on viinimessut.

Tapahtumaa tituleerataan elämysviikonlopuksi, koska viikonloppuna on samalla on vapaa-ajan, hyvinvoinnin, pihan ja parvekkeen tapahtumat sekä Nordia 2011, pohjoismainen postimerkkinäyttely. Keräsin joskus postimerkkejä ja ne kiinnostavat yhä, koska postimerkki on hienoa käyttögrafiikkaa. Harmi, etten saa aikaiseksi kirjoitella enempää ihmisille. 

Kirjamessujen teema on Kirja - huviksi ja hyödyksi, mikä tarkoittaa että etenkin tieto- ja oppikirjallisuutta on esillä.

Puutarhamessujen yhteydessä on muuten ruokatori, johon on valikoitu laadukkaiden elintarvikkeiden myyjiä. 

Tavoitteena siis yksi hyvä kirja, yksi hyvä viinilasi, yksi hyvä juusto kotievääksi mukaan ja hyvää mieltä. Mmmmmh.

4 kommenttia:

 1. Hep, täältäkin suunnataan näillä näppäimillä Jykylään messuilemaan. JA ihka uusissa tennareissa :P Tosin meillä kyseessä on sen verran pikavisiitti, että pitäydytään varmaan pelkissä kirjoissa, vaikka puutarhapuoli kyllä kiinnostaisi kovasti...

  VastaaPoista
 2. Oo, hyvältä kuulostaa! Kiva yhdistelmä kaikenlaista kiinnostavaa.
  Minuakin harmittaa kirjeiden kirjoittamisen vähyys, kun käyn Postissa niin ihailen uusia merkkejä - nytkin tulee taas aivan ihania - mutta kun niitä ei tule käytettyä! Hitsin pitsi! Suomessa on todella hienoja merkkejä nykyään!

  VastaaPoista
 3. Amma, kas kas! Minä päivänä ja oletettuna kellonaikana pyörit siellä? Moikkaa jos bongaat, mie teen samoin! Mie tosin saatan käydä molempina päivinä messuilla, kaikki yhdessä päivässä aiheuttaa ähkyn :)

  Saila, noi on kyllä melkoiset supermessut. Viikon päästä olisi käsityömessut!

  Hm, nyt pitää sisuuntua ja laittaa ees postikortteja ihmisille! Mummoni oli säästänyt paljon vanhoja kortteja ja kirjeitä ja niitä on ihana lukea.

  VastaaPoista
 4. Minäkin suunnittelin käyväni messuilla, jos vain suinkin ehdin. Ainakin sitten viikon päästä kädentaitomessuille :) Melkoisesti on kyllä eri juttuja ympätty samoille messuille, joku jo sanoisi että liikaakin. No.. ei minua kyllä henkilökohtaisesti kamalasti haittaa :) Messut ku messut.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...