24 maaliskuuta 2011

Toppatakki ja kesämekko

Pitäisi hankkia kevättakki, mutta sen sijaan katselen into piukeana toppatakkeja! 


Kuva daigadaigaduu.net

Varpaisjärveläinen Mirka Tuovinen tekee Design by Mirka -nimellä kierrätysmateriaaleista vaatteita. Toppatakit etenkin ovat aivan mahtavia. Tahtoo.


Keittiöliinan kuva daigadaigaduu.net

Design by Mirka -vaatteita myy muun muassa kuopiolainen Daiga Daiga Duu, hauska liike, jonka omistaja Katariina Haapalainen valmistaa myöskin retrohengessä kierrätyskankaista muun muassa kasseja ja kukkaroita. Liike myy omien tuotteiden lisäksi musiikkia sekä Jetin, Polkka Jamin ja Milla Riskun tuotteita. Jeti suunnittelee printtipaitoja, Polkka Jam painaa printtejä Turussa ja ompelee tuotteet Kuopiossa, ja Riskulla on humoristia kortteja.

Kuva daigadaigaduu.net

Toisaalta Mirka ♥ Polka -kellomekko olisi kyllä oiiiikein kiva! Mallistossa on Design by Mirkan mekkomalleja ommeltuna Polkka Jamin Paratiisilintu-kuosista.

Olen huono ostamaan vaatteita enkä uhraa niihin paljoa rahaa. Hankin vaatteet kirpparilta ja halvoista perusliikkeistä. Jokin tuollainen persoonallisempi (ja eettisempi, kun vertaa edullisiin vaateketjuihin) vaate olisi silti kiva hankinta ja varmaan tuottaisi iloa vuosiksi (sana varmaan siksi, etten luota painonhallintakykyihini). Takki vai mekko?

3 kommenttia:

 1. Vaikea kysymys. Mekko on ihastuttava, mutta takki järkevämpi. Osta molemmat! ;)

  Itse aina kaavailen, että ostan vain ekodesignvaatteita tai ompelen itse. Tämä on nyt johtanut siihen, etten osta mitään. Kun viimeiset vaatehankinnat ovat itse tehtyjä ja nyt en ole ostanut mitään, voin ylläpitää illuusiota, että ompelen aina itse. :D

  VastaaPoista
 2. Kuten jossain margariinimainoksessa muinoin todettiin: Ota molemmat, saat maun ja keveyden! (tjsp) :=)

  VastaaPoista
 3. Ei ole varaa molempiin, mutta mekko alkoi kutkutella enemmän. Jos noita kävisi sovittamassa, niin sithän sen tietäisi mikä on hyvä...mutta tuo margariinimainos kuulostaa kyllä täydelle huijaukselle :)

  Jenni, ihailen ihmisiä jotka ompelee itse :) pitääkin muistaa lahjoa taas ompelijaystävää tekemään jotain :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...