14 maaliskuuta 2011

Mööpelileikki

Iltaisin on hauska kuntoilla kevään hittilajin tahtiin. Sen nimi on mööpelileikki. Siinä tyhjennetään lipastot ja kaapit, raahataan huonekaluja ympäriinsä, täytetään lipastot ja kaapit...ja huomataan, ettei huonekalujärjestys miellytä vieläkään. Sori vaan, alakerran naapuri.


Vaihdoin työpöydän ranskalaisen parvekkeen edestä seinän viereen. Paikka olisi muuten ihan hyvä tuossa noin, mutta pöytä jää seinästä varttimetrin päähän, mikä on ärsyttävän iso rako. Pienestä se olisi kiinni, mutta patterin säätönamikka on juuri hilkun verran liian iso. Minkä ihmeen takia ne säätönamikat ovat niin isoja? En viitsisi runnoa pöytää enkä patteria.Ostin joskus joutsalaisesta pikkuputiikista yrittäjän itsetekemän kaulakorun, jota en ole kuitenkaan osannut käyttää. Meneehän se noinkin, työpöydän avaimenperänä.Kiinalipasto vaihtoi paikkaa työpäydän kanssa ja on nyt siis ranskalaisen parvekkeen kohdalla. Mutta kun ei oikein hyvä noinkaan. Ronttaan lipaston ehkä kesäksi varastoon, että saan parvekkeen oven helposti auki.Hetkiä-verho näyttää kuvassa jotenkin niin pienelle. Vanhassa kämpässä se tuntui täyttävän koko seinän. Pitänee iskeä kangas kehyksiin ja ripustaa tauluksi. Työpöydän yllä olisi tilaa, eikö totta?

4 kommenttia:

 1. Voi naapuriparkoja ;-) Minullekin käy usein noin, kun olen iltavirkku, että huomaan puuhaavani jotakin josta joku ehkä häiriintyy. Kerran olin käynnistämässä poraa kerrostaloasunnossa klo 23 ennen kuin tajusin, mitä kello on. Mutta mutta, buddhalaisesti ajatellen asiat kiertävät, ja varmasti hekin joskus tekevät jotakin mikä sinua häiritsee...
  Tuo vain on sellaista, se on kivaakin, eikö? Siksi kai sitä teet. Sellaista aivojumppaa ja halua saada vielä parempi lopputulos, se on jollain tavalla tyydyttävää (toivottavasti).

  VastaaPoista
 2. Onhan se kivaa :) mutta nyt on sellainen pieni ahistuskin päällä, että miten saan halutun lopputuloksen aikaan. Kyllä se siitä, pari iltaa kuntoilua ja tila hahmottuu...

  VastaaPoista
 3. Aarg, pirun patterinamiskat! Jaan tuskasi! :D

  VastaaPoista
 4. Minna :) Mikä vaiva olisi suunnitella niistä jotenkin pienempiä ja sulavampia tai ees jotenkin eri kohtaan...

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...