06 huhtikuuta 2011

Oivallinen keinuhepo ja Iiris rukka 
Iris rukka löytyi joku tovi sitten Naissaaren antikasta,
valmiiksi omalla nimellä varustettuna.
Kirjamessuilta löytyi sattumalta heti ekasta
laarista Maj Karman kuvittama satukirja.
Neiti Kesäheinä lukee peikontenaville.

Kirjamessut olivat ihmeen nopeasti läpikävelty ja löydöt tehty, ostin Raul Roineen satukirjan ja pari luontokirjaa. Puutarhapuoli ja etenkin sen herkkumaa kiinnosti tällä kertaa eniten. Mm. Ruoveden Herkun Pontikkasinappi oli oikein hyvä tuliainen kevään ensimmäisiin grillibileisiin, tuhtia ja hyvää sinappia! Mites muiden messuilu sujui ja mitä löysitte?

4 kommenttia:

 1. En jotenkin tykännyt muista messuista, mutta kirjamessuilla olin pari tuntia :) Ostin pari kirjaa. Vapauden ylistys ja tyylikäs köyhäilyn taito. (jos nyt muistin sanatarkkaan kirjojen nimet...). Kirjamessujen puolella olisi voinut viettää pitkänkin ajan, mutta aamuvuoron väsymys iski. Kivoja löytöjä sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Minusta etenkin se vapaa-aikapuoli oli hyvin nopsaan kävelty. Millainen kirja se tyylikäs köyhäilyn taito oikein on?

  Täytyy tunnustaa (kun en aiemmin kehdannut), että pyysin Sofi Oksaselta nimmarin veljenpojan lahjakirjaan (maurikunnakseen) :)

  VastaaPoista
 3. Niin oli. Odotin jotenkin enemmän. Sofi Oksasta minäkin olin katsomassa Sunnuntaina. Hän vaikutti juuri siltä, kuin kuvittelinkin :)

  Olikin muuten Tyylikkään köyhäilyn taito sen kirjan/pokkarin nimi. Eli tämä: http://www.bookplus.fi/kirjat/schönburg%2c_alexander_von/tyylikkään_köyhäilyn_taito-4229124?gclid=CPWc9rnukqgCFUWHDgodVDZoCQ

  VastaaPoista
 4. Eikun Lauantainahan siellä olin.. päivät sekaisin.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...