25 helmikuuta 2010

Vanha kunnon Rokseri

 
 
R-Collectionin katalooki tuli postissa. Moni varmaan mieltää firman pelkästään abien hupparifirmaksi, mutta onhan se muutakin. En pidä automaattisesti koko mallistosta, mutta joka vuosi tulee jotain helmiä. Yksinkertaiset, rennot ja mukavat puuvillavaatteet ovat kestäneet käytössä vuosia pesusta pesuun, ja vihreä maihari ja sen lämmin, pestävä irtovuori ovat pitäneet minut hengissä tämän talven pakkasissa.

Venepääntiellä oleva raitapaita tunnustaa meikäläisen värejä, musta bambutunika on ihana ja pellavayöpuku hupulla (joka on muuten viimevuotista mallistoa) on niin vaahteramäeneemeli-henkistä, että. Se varmaan kauhtuu käytössä mukavan pehmoiseksi.

R-Collection ei ole puhtaasti kotimainen. Materiaalit hankitaan ja leikataan Kajaanissa ja trikoot kudotaan sekä värjätään Suomessa. Vaatteet ommellaan Virossa, mutta onhan se sentään lähempänä kuin esim. Kiina, jos noin ekomielessä ajatellaan.

2 kommenttia:

  1. Tuo yöpuku on muuten hyvä lahjaidea ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Ostettiin se veljelle synttärilahjaksi. Tosin siinä muistaakseni ei ollut huppua, mutta mukaan tuli ah, niin ihana YÖMYSSY:D

    VastaaPoista
  2. Se yömyssy-versio on myös vielä saatavilla :) kaverini kertoi uniluennosta, jonka pitäjä oli kertonut että yösukat ja yömyssy auttavat hyvään uneen. Mulla pysyis se huppu ehkä paremmin päässä ja tallessa (...en siis tarkoita et hukkaisin pääni, myssyn vain) :)

    VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...