23 helmikuuta 2010

Mokkula

 
  
  

Eilen oli mielessä isot ja syvät mietteet, joten menin isolle kirppikselle haahuilemaan. Silmiin osui tämä pikkulamppu pikkurahalla.

Sillä on huvittavan iso mokkula eli kytkin, en ole ikinä nähnytkään tuollaista systeemiä. Kytkinnappi siis liikkuu mokkulan sisällä: kun painaa punaista napinpäätä niin musta pää tulee esille, ja toisinpäin.

Valaisin kaipaa vähän muokkaamista, että sen saa käyttöön. Myyjä sattui paikalle siivoamaan pöytää ja vakuutti sen ainakin toimivan. Punainen ei ole meikäläisen lempivärejä, joten eiköhän tämä pikkukaveri mokkuloineen nähdä jatkossa mustana.

5 kommenttia:

 1. Ihana löytö! TOivottavasti toimii! Itseäni viehättää taas hirvittävästi tuo punainen väri, mutta kaikki ei olekaan yhtä tuittupäitä kuin minä =D

  VastaaPoista
 2. Eiköhän tässä voida luottaa suomalaiseen rehellisyyteen :) meillä ei ole yhtään maadoittamatonta pistoketta, niin en ole voinut testata vielä.

  Punainen väri ei ole viehättänyt mua vuosiin omassa pukeutumisessa tai sisustuksessa (pikemminkin vastaväri vihreä on mun juttu), mut olenkin aika rauhallinen tyyppi :)

  VastaaPoista
 3. ii, ihana toi runko, kun menee noin kaarella.

  VastaaPoista
 4. Tuo vaihtokytkin on kyllä todella style, pitäisi valaisimissa nykyäänkin harrastaa komeita yksityiskohtia sähköosissakin. Tyylikäs valaisin, on varmasti upea mustana!

  VastaaPoista
 5. Ai sen nimi on vaihtokytkin :) mua niin huvittaa kun se on niin mahdottoman iso suhteessa muuhun valaisimeen. Toi on muuten siis seinälamppu, mutta siinä ei ole mitään kiinnitysosaa ja se pysyy näemmä pystyssä noinkin.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...