18 helmikuuta 2010

Äippä design

 
  
  

Maalla mistä tulen, on hyvin tavallista käyttää edelleen kauppakoreja. Etenkin vanhemmilla naisilla on usein kahvipusseista itsetehty kori. Jyväskylässä en ole prismoissa ja cittareissa huomannut samaa (tosin enpä ole hirveästi syventynyt katselemaan, mihin muut pakkaavat ostoksensa).

Äitini on muiden kyläläisten mukana innostunut kahvipusseilusta ja koreja on syntynyt vauhdilla. Hän teki minulle korin Pauligin Brazil-kahvista. Tällaista en ole nähnyt kellään! Arvatkaa, oliko työ haalia pusseja, koska niitä tarvittiin 80 kappaletta kyseiseen koriin. Onneksi kaverini on ollut töissä ravintolassa, jossa kyseistä kahvia juodaan, ja sieltä sain reippaasti pusseja. Muutamat sumpit piti kyllä itsekin kiehauttaa ja samalla valjastaa lähipiiri suosimaan keltaista kahvia.

Tämän korin kanssa käyn kaupoilla ruokaostoksilla katsomassa, olisiko kahvi tarjouksessa...

3 kommenttia:

  1. Meiän mummo on kans kunnostautunut kahvipussiaskartelun saralla. Pannunalusia ja vaikka ties mitä syntyy kuin liukuhihnalta :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, selvästi keväisemmät ja nuorekkaammat värit kuin perinteisessä kultamokkamallissa;)

    VastaaPoista
  3. Herättäisköhän tää kori supinaa tietyn kylän tietyn marketin kassajonossa ;) Brazil on nimittäin harvoin tarjouksessa!

    VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...