09 tammikuuta 2011

Taas mennään!
Iik. 

Vuosi vaihtui uskomattoman väsyttävässä flunssassa, ja olen käytännössä nukkunut viimeiset kaksi viikkoa. Nyt alan olla onneksi taas iskussa, sillä jänniä juttuja on tapahtumassa. Onneksi en ole vielä purkanut kaikkia muuttolaatikoita, koska niitä tarvitaan taas...

Nimittäin! Muutan parin viikon päästä (Keski-) Suomen Ateenasta savolaiseen pikkukaupunkiin! Olen asiasta itsekin vielä puulla päähän lyöty, mutta...eihän se eroa normaaliolotilastani mitenkään, hah.

Nyt on edessä kirjaimellisesti hyppy tuntemattomaan, koska en tunne tulevaa kotikuntaani ollenkaan enkä ketään sieltä. Muutto sekä pelottaa, kutkuttaa, tuntuu haikealle ja silti niin jännittävän hauskalle asialle, että en oikein tiedä miten olisin. Iik! En voi muuta sanoa!

Kutkuttavaa vuotta 2011 kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hmm, mielenkiintoista! Tervetulloo takasin oekeitten immeisten parriin!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa hyvälle! Savo on ihan hyvä ja pieni kaupunki kuulostaa hyvälle myös :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, yllätykset on parasta! Toivottavasti uusi asuinpaikka on hyvä yllätys, vaikka ainahan sitä jotain hyvää on... usein se on omasta asenteesta kiinni. Uskon että selviät, reippaudella, luovuudella ja olemalla oma itsesi, eihän ne voi kun tykätä susta :-)

  VastaaPoista
 4. Iik, jännittävää! Onnea matkaan! :)

  VastaaPoista
 5. Jännittävää muuttoa ♥

  VastaaPoista
 6. Voi suuri kiitos kaikki :) ainakin mielikuva uudesta pitäjästä on myönteinen ja sieltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut. Harrastusmahdollisuuksia on huikea määrä!

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...