21 tammikuuta 2011

Olemme muuttamassa

Terveiset täältä muuttolaatikoiden ja kaaoksen keskeltä. Taidan ensi muuttoon mennessä luopua kaikista kirjoista ja levyistä ja hankkia ne sähköisenä. Nyt tuntuu erittäin fiksulle hankkia rumia laitteita, joihin voi säilöä sisältöä enemmän kuin mitä vaikka 20 muuttolaatikkoon sopii.

En myöskään missään nimessä tarvitse niin paljon kynttilälyhtyjä. Vaatteet - jokohan olisi aika myöntää, että ihan jokainen vaatekappaleeni ei mahdu päälle ja että "vielä jonain päivänä" on toiveajattelua...että sellaista.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä muuttoon!
  Raskastahan se on. mutta hyvä hetki laittaa turhaa tavaraa kiertoon/ roskiin.

  VastaaPoista
 2. Otan osaa, muutto ei ole kivaa, varsinkaan noin nopeassa tahdissa. Toivottavasti nyt et vähään aikaan sitten muuta!
  Mietin tuota samaa vaateasiaa, vaikka en ole muuttamassa: toiveajattelua, että joskus vielä mahtuisi vanhoihin kivoihin vaatteisiin. Miksei niitä voi heittää menemään ja pitää vain ne, jotka ovat sopivan kokoisia? Muutto on silti positiivinenkin asia, uuden alku. Mukavaa muuttoa!

  VastaaPoista
 3. Muutossa on kaksi puolta. Raskasta, turhauttavaa, stressaavaa. Toisaalta taas, siitä seuraa yleensä jotain hyvää. Toivottavasti sinullekin! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä muuttoon! Yleensä siitä tosiaan seuraa jotain hyvää, vaikka muuttohetkellä tuntuu juuri siltä, ettei koskaan halua omistaa yhtään tavaraa eikä ainakaan muuta enää ikinä minnekään. Toivottavasti kotiudut pian uudelle paikkakunnalle! :)

  VastaaPoista
 5. Kuhan olet muutto laatikot saanut purettua niin kurkkaappa blogiini!
  Olisi pieni tunnustus tarjolla ♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Muutto sujui mainiosti...hip hip hurraa isot muoviset laatikot, nokkakärryt, insinöörit, isot pakettiautot ja kuomuperäkärryt sekä ystävät ja sukulaiset, jotka omaavat kuorma-auton tai peräti rekkakortin, jotka tulevat avuksi kantamaan tavaroita, siivoamaan tai kokkaavat uupuneille muuttajille ruokaa! Tsiljoona kiitosta!

  Taika ok :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...