13 helmikuuta 2011

Kevätsiivouksen poikanen


Uppista, blogitauko vierähti ajateltua pidemmäksi...Puolustus muistuttaa että muutin, kävin etelässä D-vitamiinimatkalla ja sitten olen purkanut muuttolaatikoita ja tutustunut uusiin maisemiin. Ja odottanut laatikoista hyppäävän esiin piuhan, jolla siirtää kuvia kamerasta. Myös salama olisi kiva löytö, että saisin muutakin kuin epäselviä tihrustuskuvia.

Tällaista täällä nyt siis on: ei vielä kattovalaisimia eikä verhoja, ja kaikki kuvasta ulkopuolelle rajattu tila on huiskin haiskin.


Käytän tilaisuuden nyt hyväksi ja järjestelen rauhassa tavaraa kolmen ison pahvilaatikon taktiikalla: pois, kierrätykseen ja säilytykseen. Olen oikein ällöttävän järjestelmällinen ja tein jopa listan siitä, mitä tavaraa olen vienyt/vien varastoon.


Hyvä etten ole suunnilleen nimennyt joulupallojakin ja aakkostanut niitä säilytyslaatikkoon!
 

3 kommenttia:

 1. Ooh. Teen aaltoliikettä moiselle järjestykselle... Ei täällä mtään kummasteltu ole, kun on tiedetty että muutat. Tulee vain sellainen olo että TAAS sinä pakkaat ja purat - koetahan jaksaa! Hiljaa hyvää tulee.

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin. :) Mä en voi uskoa, että noin systemaattisesti voi muuttaa!

  VastaaPoista
 3. Saila, kyllä täällä vähitellen asiat löytävät paikkansa :)

  Jenni, kiitos! tässä muutossa en enää piirtänyt karttaa, että mitkä laatikot menee minnekin, kun on vaan yksiö :) minusta muutot ovat aina olleet kivoja. Silloin kun kaikki on pakattu, nimetty ja suojattu kunnolla ja ajoissa sekä väkeä ja kalustoa riittää, niin mikäs siinä...tosin on muunkinlaisia kokemuksia.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...