27 helmikuuta 2011

Oscar-puhe


Ensinnäkin haluan kiittää perhettäni, Jumalaa mikäli hän/se on olemassa sekä toimivaa nettiyhteyttä...Ei vaan, kiitos Jenni, Amma ja Taika!

Pysti kiertää runollisen kauniita kuvia ottavalle töppövillalle ja pirteälle, kissarakkaalle Jolindhalle, joka on ihan höpönä sisustukseen.

1 Milloin aloitit blogisi? 
Ensimmäinen parahdus kajahti 13.1.2010.
 
 2 Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Mustetta ruudulla käsittelee asioita, joista pidän ja epäilen että jotakuta muutakin voisi kiinnostaa. Painopistealueita ovat lähinnä koti ja kirjat. Keski-Suomessa asuessa yritin tuoda esille maakunnan hienouksia. Minua kiinnostaa muutenkin kotimaiset tuotteet. Muutin juuri Savonmualle, joten aion tutustua paikallisiin käsityöläisiin ja kulttuurimenomestoihin ja kertoa niistä. Välillä saan jotain askarteluja aikaiseksi ja kerron niistä lapsekkaan innokkaalla viattomuudella.


3 Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?

Ryöpsähteleväisyys, itsetehty grafiikka ja paikallisuus. Näin toivon olevan.

4 Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
'

Halusin kirjoittaa anonyymina kodinhömpästä, kirjoista, moottoripyöristä, muotoilusta ja sen sellaisesta kivasta. Kyllästyin sisustussivustoihin joilla kävin, kyllästyin vanhaan blogiini, joka kävi raskaaksi velvollisuudeksi. Ajattelin, että minulla olisi jotain jaettavaa ja että voisin blogata kuten hyvältä tuntuu. Blogi on lisäksi hyvä muistikirja. Suuri Kiitos kävijöille ja kommentoijille! Se nimittäin on homman suola; olisi tylsää jorista tyhjyyteen.
 
5 Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Päivitystiheyttä ja sitä, että seuraisin enemmän aikaani. Savolaisuutta voisi tuoda nyt jatkossa esille, että mitä lähiympäristöstäni löytyy. Haluaisin kirjoittaa myös enemmän moottoripyöristä ja omien pikku kätösteni räpellöksistä.

3 kommenttia:

  1. Savolaisten juttuja odotellessa, kiitän & kumarran! Allekirjoitan myös tuon kommenttien merkityksen, vaikka voi olla että yksinkin tulisi joristua. Kommentit vaan tuo todella mukavan lisän tähän hommaan :)

    VastaaPoista
  2. Pitää todella yrittää siis :) ja samaa mieltä kommenteista, yksinkin varmaan höpöttäisi mutta... :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tunnustuksesta! Ja mukava "kuulla" taas sinustakin täällä. :)

    VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...