11 tammikuuta 2011

Loistoa elämään

Pilke, Finnish Design Shop, noin 500 e
Safari, Ellos, noin 60 e

Ellos, noin 115 e
Ellos, noin 65 e

Spinning, Finnish Design Shop, noin 330 e

Secto, Finnish Design Shop, noin 275 e

Piiitkäästä aikaa minua kiinnostaa taas kotipesän laittaminen! Lähinnä kattovalaisimet mietityttävät (ja se, miten saan hevosenkokoiset huonekaluni asettumaan fiksusti yksiöön). Voisin jossain kohdin panostaa disainiin, mutta kivoja ja samanhenkisiä löytyy toki evukkaamminkin. Jotain simppeliä on hakusessa. Kuvat Finnish Design Shopin, Elloksen ja Ikean sivuilta.


Kulla, Ikea, noin 70 e

Ikea PS, noin 45 e

Lisäksi tarvitsen tikkaat. Uudessa kämpässäni on ihanan korkeat huoneet. Ehkä vain pinoan kaappini ja lipastoni yhdeksi isoksi röykkiöksi ja sidon kaiken yhteen kuormaliinalla, niin säästän lattiatilaa... 

3 kommenttia:

 1. No mutta sepä oli loistoidea :-D Voisit myös köyttää itsesi pystysuuntaiseen sänkyyn nukkumaan, niin säästäisit tilaa... Voiko sinne ajatella jotain parviratkaisua? Ne on kivoja, kun yöksi voi kömpiä ylös rauhaan ja rojun ulottumattomiin.

  VastaaPoista
 2. hih.. hassu..
  Mutta niinhän se on et tilaa on liian vähän tai tavaraa liian paljon.. Kieltämättä se kaappi möykky olisi aikas erikoisen näköinen..

  VastaaPoista
 3. Saila, kiitos! itse asiassa mahtuisin nukkumaan hyvin erään kaappirivistön päälle, joten voisin unohtaa sängyn kokonaan!

  Taika, niinpä, tässä yritetään nyt kovasti hankkiutua ylimääräisestä eroon...eikös se huonekalukasa olis sellanen kiva kodin keskipiste? Tuli vielä mieleen, että kasan voisi tehdä huoneen keskelle, jolloin sitä voisi kiertää ja se olisi kuin näppärä tilanjakaja.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...