02 kesäkuuta 2010

Leningrad Cowboys puikoissa


No niin, ensiaskel kohti suipposukkia on otettu. Hyvissä ajoin kun aloitan, niin saatan saada nämä valmiiksi jo jouluun mennessä. Novitan Nallessa on mukana aloeveraa ja jojobaa, joten jos onnistun neulomaan nämä kesän aikana, niin ne varmaankin hoitavat karheat kantapäät korkkarikelpoisiksi itsestään?

Jos olisin fiksu ja kärsivällinen ihminen, niin tekisin sen kuuluisan koetilkun. Sen etu olisi ainakin se, että käsiala siistiytyisi hiukan, ja ajan mittaan kertyneistä tilkuista voisi koota jotain kivaa. Mutta kuten sanottua, virheet sekä epätasaisuus ovat käsityön merkki!

Jotain kummaa on kyllä tapahtunut neulomisjäljelleni: kun ennen olen neulonut varsin napakasti (niin tiukkaan, että rutina käy ja haba kasvaa), niin nyt tuo sukan varsi on ihan löröä. Otin tottumuksesta hieman isommat puikot, mutta nyt pitääkin vaihtaa pienempiin puikkoihin, jotka ovat - ööh, ilmeisesti vielä kaupan hyllyllä. Menee siis hetki, että voin esitellä valmista, älkää pidätelkö henkeänne!
 

6 kommenttia:

 1. Onnea projektille!

  Koetilkku on ihan yhtä hypoteettinen juttu kuin harsiminen. Ehkä joillakin riittää sellaisiin kärsivällisyys. Joillakin ei... vaikka tuloksena ois sitten suipposukat. :) Mutta suippikset ovat persoonalliset!

  VastaaPoista
 2. Aloeveravillasukat, oi että! Miälettömän mukavantuntuiset, eikä mee parissa pesussakaan mikskään. Voitko tehä mulleki sukat? =)

  VastaaPoista
 3. Mulla meni hetki ennen kuin tajusin Leningrad Cowboysin ja suipposukkien yhteyden... hämäläinen kun oon... Ensin ajattelin, että soittaako ne hölläkätisesti ja lerpsusti, hmm...?
  :-D

  VastaaPoista
 4. Jenni, kiitos! Tuli mieleen että ne koetilkut olisi kyllä kivoja johonkin askarteluun, että ehkä jämälangasta teen sitten sen tilkun..!

  Minna, kassellaan :)

  Saila, heh, mietin kyllä että tajuaakohan näitä otsikko-aivopierujani kukaan :) mutta eilen tajusin langan olevan aika ohutta, siitä siis lerpsuus. Tötterötukkarokkaajien soittotaidoista en tiedä :)

  VastaaPoista
 5. No kun mää ajattelin et ne on jo ihan keski-ikäsii ja vanhempiiki äijänkäppäni ni et niill ei enää oo tiukka soitto handussa! Nii! Eipä naureta! Nii!

  VastaaPoista
 6. Hih, eiköhän niillä ala jo soitto lerputtaa :D

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...