25 toukokuuta 2010

Toukokuun kahviseura






Toukokuun Koti ja keittiö (hups, kohta on jo kesäkuu!) sisälsi huikean, vanhan puutalon, pari kivaa puutarhakuvaa ja kivoja kesämökkejä. Niin kivoja, että ihan iski kauhea mummonmökkikuume.

Enää pari hassua päivää, ja ihanat välivuosiopintoni päättyvät kevätjuhlaan. Tuntuu kummalle: vastahan oli syksy, omenat kypsyivät ja kaikki oli uutta. Nyt omenapuut kukkivat ja pitäisi miettiä onko vaatekaapissa mitään riepua juhlaa varten. Vastaus on aika itsestäänselvä eli ei ole...ainakin uudet korkokengät tarvitsisin todistuksen hakemiseen!

Samaan aikaan haikeaa (hyvä porukka leviää), hauskaa (uusilla opeilla eteenpäin) ja hitusen huvittavaa (eihän aikuisen naisen tarvitse enää niiata, kun ottaa vastaan todistuksen..? kaikella voi päätänsä vaivata! pitääkin harjoitella juhlallista nyökkäystä...).

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuo lautalattiat yläkuvissa. Meillä on tuommoinen viimeisen kuvan lakattu puulattia ja olen karvaasti huomannut, että kissankynnet eivät sovi ollenkaan yhteen sen kanssa. Laitettiin nyt saunan pukuhuoneeseen kokeeksi tuollainen maalattu lattia, josko se menestyisi paremmin.

    Onnea todistuksen johdosta! Laulahan Suvivirttä oikein antaumuksella! Minulla on siitä jännittävä kevät, ettei koulujen loppuminen tällä kertaa kosketa MILLÄÄN tavalla: tähän asti on aina itse kirmannut kesälaitumille joko opiskelijana tai opettajana. Mutta kivaa kesän tulo on silti!

    VastaaPoista
  2. Meilläkin näkee koivuparketissa, missä meni kissojen iltaralli: missä kurvissa jarrutettiin, mistä taas sudittiin uutta vauhtia. Tänks, pitää laulaa :) Kivaa kesän alkua sulle :)

    VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...