16 toukokuuta 2010

Lennä lennä


Onneksi se oli leppäkerttu eikä mikään pelottavampi otus, joka pörräsi olohuoneessa! Mene ja hoitele kirvat pihastani!

Leppis muistuttikin eräästä seikasta: todennäköisesti myös alkavaan kesään kuuluu itikoita, paarmoja, mäkäräisiä, hirvikärpäsiä ja muita ihastuttavia ökkömönkiäisiä (oh, joy).

Pitää siis hakea kipinkapin apteekista tuoreet kyypakkaukset, hydrokortisonit sun muut ensiaputarpeet käsilaukkuun. Viime kesän alussa nimittäin jokin ötökkä puri minua kasvimaalla nilkasta niin, että jouduin pariksi päivää saikulle. Nilkkani kun turposi ja tulehtui möhkäleeksi, jolla ei kärsinyt kävellä. Toki hyönteisten pistoksiin pitää vähän totutella kesän alussa, mutta rajansa kaikella!

4 kommenttia:

 1. Voi että, leppäkerttu! Ainoa ötökkä, jota minä siedän! Meillä on miehen kanssa tuo leppäkerttu sellainen yhteinen juttu, kun ollaan oltu tivolissa töissä ja siellä on se leppäkerttukaruselli. Samainen öttiäinen vilahteli itseasiassa häissäkin pienenä sivusankarina =D Varma kesänmerkki, niin kuin ne muutkin ei toivotut öttiäiset =(

  Ihanaa kesänalkua sinne suuntaan!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 2. ,.gggggggggggggggggggggggggg fffffff.....................................................................................................................................................,vvl
  (Mustin mielipide)

  Öttiäiset saavat minut useimmiten hyvälle tuulelle. Toissa viikolla sain kesän ekan hyttysenpiston. Ärsytti, mutta samalla riemastutti: tämä merkkaa sitä, että kesä tulee.

  VastaaPoista
 3. Jaana, ihana tarina :) leppäkertut on minustakin paljon kivempia kuin esim. hämähäkit, hyyh. Hauskaa kesänalkua myös Kainuunkadulle!

  Heippa Musti :) Öttöset on hirveän kiinnostavia ja osa hyvänmakuisiakin ainakin meidän kissojen Marskin ja Rokan mielestä :)

  Saila, ne ihan ensimmäiset jaksavat vielä riemastuttaa :) sitten kun on tikattu täyteen niin alkaa jo hieman ottaa päähän... :)

  VastaaPoista
 4. mäkin kerkesin bongata jo muutaman leppiksen ja eilen ensimmäisen oikean perhosen! :) kesä on ihana, mutta hyttysistä voitaisiin luopua.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...