23 toukokuuta 2010

No mutta pitkästä aikaa


Uh, ei ole blogi päivittynyt itsestään! Opinnot yhden opinahjon osalta ovat loppusuoralla ja olen tehnyt pitkää päivää. Ei siis ole huvittanut istua vielä lisää tietokoneen ääressä, etenkään kun on ollut niin upeita iltoja ja ulkona on niin ihanaa.
Siitepölyä on ihan kaikkialla, ja kun pyyhkäisee vaikka mopon satulan puhtaaksi, on viidessä minuutissa aivan yhtä paksu kerros. Vai onko tämä vielä sitä tuhkaa... ü

 

4 kommenttia:

 1. Ulkona ON ihanaa! Ja onpas teillä omppupuun nuput suuria, täällä on hieman viileämpää meren vaikutusesta varmaan, ja oman puuni nuput ovat vielä varovasti supussa.

  VastaaPoista
 2. Onnea yksien (vieläkö on siis muita?) opintojen suorittamisesta! Ja tosiaan, kylläpä siellä näyttää jo kesäiseltä. Vaikka kesä on kyllä edennyt hurjalla vauhdilla - katselin juuri viime viikonloppuna ottamiani kuvia blogia varten, mutta ne näyttivät viikkoja vanhoilta, nyt on jo niin paljon vihreämpää. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. Viikossa on kaikki kasvanut ihan hurjaa tahtia, ei voi kuin ihmetellä hellettä ja sen vaikutuksia. Luonto on suunnilleen räjähtänyt eloon. Eilen illalla jo omenapuun kukkia avautui! Mutta nyt lorottaa vettä...se tulee tosin tarpeeseen.

  Kiitos Jenni! vielä on istumista koulunpenkillä, pidin "välivuoden" toisten (ja paljon hauskempien ja kiinnostavampien!) opintojen parissa. Kunhan pidän hieman lomaa kesän alussa, on enää gradunkirjoitus jäljellä. Takamukseni hyvin treenatut istumalihakset eivät pääse kuihtumaan... :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä gradun kirjoitukseen! Musta G oli antoisinta aikaa opiskelussa, mutta saattaa olla, että aika on kullannut muistot, ei se pelkkää juhlaa ollut. ;)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...