05 toukokuuta 2010

Toukodeko


Joka kevät aina joku sisustus-  tai naistenlehti keksii Fiskarsin ja/tai Billnäsin uudelleen. Tällä kertaa Deko oli päättänyt tarttua aiheeseen. Ja mikäpä jottei, keraamikko Karin Widnäsin kaunis koti ja kotistudio oli oikein hyvä juttu. Itse pidin näistä kuvista. Etenkin tuo musta laattaseinä on hieno (sori muuten, otin kuvat todella pikapikaa enkä säätänyt kameraa ollenkaan, jälki sen mukaista).Simppeli brittikoti jossa oli paljon nikkaroitu itse vanerista, oli kanssa kiva.Tässä makuuhuoneessa herää varmaankin aina lintujen lauluun ja kahvin tuoksuun (toivottavasti, ainakin kuva herättää toiveita siihen suuntaan!)......mutta vaikka miten pidänkin sisustuslehtien lukemisesta, on niissä aina jotain mitä tällainen maalainen ei täysin kykene käsittämään. En varmaankaan hallitsisi ilmettäni saati edes yrittäisi pidätellä nauruntirskahduksia, jos joku kertoisi minulle ostaneensa puisen pölkyn 300 eurolla (tirsk!). Ihan liian urbaania ajattelua minulle. Mutta pidän kyllä Woodismin hieman jalostetummista tuotteista.

Kohta arvotaan!
 

2 kommenttia:

 1. Ou nou, olet varastanut mun bloggausidean! :D Nimittäin ostin samaisen lehden ihan Karin Widnäsin talon takia ja ajattelin, että jee, nyt siitä voi blogatakin, kun se on "julkinen". Mutta ehdit ensin, good for you!

  Kävin viime kesänä ko. talossa ja se teki suuren vaikutuksen. Ovet olivat auki, mutta ketään ei näkynyt (paitsi koiria), joten en kehdannut kuvata enkä oikein kertoakaan paikasta, muistaakseni kuitenkin mainitsin siinä blogissa.

  Fiskars ja Billnäs ovat ihan suosikkiretkikohteitani! Tai oikeastaan voisin jopa kuvitella asuvani ko. seudulla, vaikka rannikon kasvattina (ja erakkoluonteena?) meren läheisyys on minulle elinehto.

  Ja ai niin, täysin samaa mieltä pölkyistä. Vain pölkkypää maksaa pölkystä noin paljon! Meillä onkin sitten kai oikea omaisuus talon takana, on pölkky jos toinenkin...

  VastaaPoista
 2. Yritin jo pari kertaa kommentoida, mutta blogger vaan jumi...no kuitenkin, sori :) mut sullahan on sentään omakohtaista kokemusta ja näkökulmaa, mie en ole koskaan käynyt noissa paikoissa :) toivottavasti tänä kesänä olis sopiva hetki käydä, olen ennenkin ihaillut noita Widnäsin laattoja.

  Mutta joo, ne pölkyt. Meilläkin olis muutama hyvä koivupölkky pihalla grillipuiden halkomista varten, pitäisköhän raahata sisälle.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...