25 huhtikuuta 2010

Rouva Fortunalla olisi virallista asiaa

Lopultakin olen a) keksinyt arpajaispalkinnon b) käynyt hankkimassa sen. Joten ta-daa, vuorossa on ensimmäiset blogiarpajaiset!

Halusin jotain paikallista ja keskisuomalaista, käytännöllistä, pikkurahalla saatavaa ja helposti lähetettävää, joten päädyin seuraavanlaiseen settiin.Anu Pylsy painaa kangasta Joutsassa vanhalla kyläkoululla. Muistaakseni hän tuli tunnetuksi hirviaiheisesta kalliomaalauksesta, jota alkoi painaa tuotteisiinsa. Sittemmin kuosit ovat myös, hmm, nykyaikaistuneet. Tytär Anna tekee omalla Lande by Anna -nimellään maaseutunostalgisia printtejä, kuten vanhoja Zetoreita ja Pappa Tuntureita.

Tarjolla olisi siis kaksi Pylsyn pölyrättiä kevätsiivouksiin sekä iloinen kukkapinssi, Suomen käsityön museosta.

Arvonta tapahtuu seuraavalla tavalla: 
Pistä kommenttia, miten löysit blogini. Entä onko sinulla jotain toiveita, mistä haluaisit lukea, tai muuten vain kehittelyideoita? (En kylläkään lupaa yhtään mitään!)

Osallistumisaikaa on 5.5.2010 saakka. Onneaponneapoks!


13 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa-ihana palkinto! Löysin blogiisi toisen blogin kautta. En osaa vielä esittää toiveita/kehittämisideoita. Enkä aiokaan :D jatka vaan samaan malliin. Tosin olet uusi tuttavuus, joten jatkan tutustumista blogiisi huomenna.

  VastaaPoista
 2. Osallistun!

  Tulin kurkkamaan kuka olet, kun olit kommentoinut blogissani. Vastavierailulla siis.

  -tk

  ps. sorry, jos tulee kahteen kertaan, bloggeri tökkii..

  VastaaPoista
 3. Hei,,, ihana arvonta tietysti osallistun! Paitsi että en muista miten löysin blogiisi... olitko se ensiksi sinä joka kävit minulla kylässä vai miten...? No väliäkö sillä. Olen koukussa. Sinulla on persoonallinen tyyli, siis olet (luulen) oma itsesi ja pidähän huoli että pysytkin itsenäsi! Kehitysehdotuksia ei siis ole, sillä tuo lause "en lupaa" oli lupaava jo ihan sinällään. Pirä ittes miähenä, vai miten suomalaanen tuon sanos. You know...??

  VastaaPoista
 4. Ihania arvonta palkintoja ♥
  Tänne tulin kun vinkasit osoiteen minulle. Ihanaa olla yhteydessä vuosien tauon jälkeen. ♥

  VastaaPoista
 5. Tahtootahtootahtoo...:D

  Eihän siitä nyt niin kauan ole, mutta hitsivie kun muisti pätkii... taisi FB:ssa olla puhetta bloggailusta ja sitä kautta löysin blogiisi. Ei minullakaan ole mitään kehittämisideoita, tykkään jutuistasi, tyylistäsi ja kuvistasi. Sanoisin, että blogisi vahvuus onkin monipuolisuus: ikinä ei tiedä, mikä odottaa;D

  VastaaPoista
 6. Mäkin osallistun! On muuten eka kerta, kun osallistun blogiarvontaan. :)

  Mutta ei ole eka kerta, kun olen blogissasi. Minullakin muisti pätkii, miten löysin blogisi, mutta kaiketi koska sinä S kommentoit minun blogiini. No, sen ainakin muistan, että laitoin heti blogisi suosikkeihini ja olen lukenut kaikki jutut läpi. Mullakaan ei ole ehdottaa kehitysideoita tähän kauniskuvaiseen ja sisällöltään hauskasti vaihtelevaan (mutta ei silti liian rönsyilevään) blogiin. Sanon vain, että minua ei ainakaan haittaa, jos päivität vielä useammin! ;)

  VastaaPoista
 7. Osallistun osallistun!

  En muista miten löysin blogiisi (olisiko ollut jostain linkkien kautta tms.), mutta tänne jäin :) Kehitysideoita en osaa antaa.. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 8. Nätti palkinto, ja käytännöllinen =)
  Jatka vaan blogittamista samalla tapaa, kyllä tätä passaa seurailla :))

  VastaaPoista
 9. Toisen blogin linkistä taisin tänne löytää. Kivalta kokonaisuudelta blogisi sisältö vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 10. Oi, miekin osallistun!

  Taisin löytää tänne vinkattuasi itse blogistasi tuolla toisaalla. :) Mitään erityisiä toiveita tai ideoita ei ole, blogisi vaihtelevat aiheet ovat parasta antia!

  VastaaPoista
 11. Osallistun! Minäkään en muista miten löysin blogisi, mutta uskon, että jonkun muun blogin kautta tieni vei tänne. Kehittämisideoita...hmm..no aina voi sanoa, että lisää kuvia omasta kodista! Niitä on aina kiva katsella!

  VastaaPoista
 12. Haluan tietenkin osallistua arvontaan!

  VastaaPoista
 13. Olen paikalla ekaa kertaa ja tulin Paint it Black-blogin kautta.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...