22 huhtikuuta 2010

Kukkakeppi


Piikkikruunu (tai no meillä sanotaan aina kärsimyskaktukseksi) kasvaa kuin mikäkin rentoreetta. Samaan aikaan kaapin päällä lojui tyhjän panttina rumpukapula, joka osui päähäni jollain Mokoman keikalla. Meinasin vahingossa tökätä sen pään multaan, missä on nimmarit.

Ja sitten olen keskittynyt samettikukkien kasvatteluun. Jospa näistä jotain tulisi, joka ruukku on ainakin käytössä ja kaikki vapaa tila on raivattu pikkuisille. Multiin on ripsuteltu myös öljykurpitsaa ja astereita, ja aion ihan salakavalasti antaa mintun levittäytyä pihalle.

Alan toistaa itseäni, mutta tässä on taas kuvaa omenasta. 


2 kommenttia:

  1. mä oon haaveillu, että joku päivä aloittaisin yrttien kasvattamisen keittiön ikkunalaudalla..nyt sain inspiraatiota sun postauksesta. Ehkä mäkin joku päivä laitan kuvaa tästäkin ikuisuus projektista :D

    ja ihana toi metallinen tai alumiini? mikä nyt onkaan ruukku

    VastaaPoista
  2. Siemenet multiin sitten vaan :) juu se taitaa olla sinkittyä terästä tai mitä liekään, varastojen kätköistä löytynyt :) itse olen miettinyt et pitäisköhän laittaa perunoita kasvamaan ruukkuun, kun kukkiihan sekin ja omat uudet potut on aina parhaita.

    VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...