21 syyskuuta 2010

UV-filtteri


Arvatkaapa, kumpi ikkunoista on pesty ja kumpi ei? Vinkkinä, että toinen ikkuna toistaa puut vihreinä, toisessa on harmaasuodatin. (Kyllä, vasemmanpuoleinen on pesty, kiitos ystäväni A:n.)

Tästä kämpästä ei tarvi enää kuin pestä loput ikkunat ja seinät, kaappien sokkelit sekä keittiön rasvasuodatin ja kylppärin suihkusuutin. Sitten voidaan sanoa, että alkaa olla puhdasta. Vuokrakämpässä asumisen ilo on siinä, että näkee työnsä jäljen kun pesee ilmeisesti useampien vuosien likakerroksia.

Edelliseen postaukseen liittyen kiitoksia paljon tsemppauksesta. Perusasiat ovat kuitenkin kunnossa: on katto pään päällä, känttyä syötäväksi, tekemistä päivisin, ystäviä ja terveyskin suunnilleen reilassa. Mitäpä sitä muuta.

Elämä ei ole aina shampanjaa ja mansikoita...mutta siihen tulee pyrkiä ü 

4 kommenttia:

 1. Totaah... tässä tuli pikkasen huono omatunto jo entisen huonon omatunnon päälle. Olen asunut tässä talossa yli neljä vuotta enkä vieläkään ole pessyt ikkunoita :-S
  Tosin kaiken muun varmaan olenkin sitten pessyt.
  Vuokra-asunnoissa ei tosiaan tee mieli asua ennen kuin on puunannut paikat. Olen usein silloin ostanut uuden suihkun suuttimen, suihkuverhon ja vessan istuimen niin on hygieenisempi olo.

  VastaaPoista
 2. No jaa, enpä ole itsekään innokas ikkunoidenpesijä, mutta täällä sen eron vaan huomaa...luin jostain, että likainen ikkuna voi suodattaa valoa jopa 40 prosenttia :o ja kunhan täällä saa kerran paikat puhtaaksi niin sama apinanraivosiivous tulee varmaan sitten seuraavan kerran kun on muuttamassa pois. Oon kyllä miettinyt juu tota vessanistuimen hankkimista... :)

  VastaaPoista
 3. Huh, kivat ikkunat. Miulla oli samanlaiset tähän nykyiseen muuttaessa. Ensimmäisellä pesulla ei lähtenyt edes kunnolla puhtaaksi. Muutenkin täällä sai suunnilleen desinfioida kaiken, edellinen asukki (sinkkumies) ei pahemmin näyttänyt koskaan siivonneen...

  Edelliseen postaukseesi viitaten, tsemppiä ja paljon voimia syksyysi!

  VastaaPoista
 4. Jolindha, tänks :) Joo, täällä oli kyllä imuroitu, mutta ei pahemmin pyyhitty mitään pintaa pitkään aikaan. Pitää pesaista vielä pari kertaa paikat.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...