22 syyskuuta 2010

Tonttuilun elkeitä


Ensimmäiset siniset ulkovalot bongattu, ensimmäinen joululahjamainos tullut postiluukusta, ensimmäisen kerran katseltu mitä askartelisi joululahjaksi, ja nyt sitten tämä. Joulu tulee joka vuosi aikaisemmin. Kohta on sama vetää tonttulakki päähän jo juhannusyönä.

Otin muuton yhteydessä ritarinkukan sisälle viettämästä antoisaa ulkoilmaelämää. Mokoma on venähtänyt viikossa pienestä silmusta tuollaiseksi kuikuilijaksi. Lämpö tekee ihmeitä. Oikeastaan on aika kivaa, että se kasvaa ja kukkii näin syksyn pimeydessä eikä vasta jouluna, jolloin olen maalla enkä katselemassa (enkä kastelemassa) kukkia.

4 kommenttia:

 1. Nojoha o! Minäkin otin ryllikset sisälle ulkoa pari viikkoa sitten, en kylläkään ole yhtään kastellut niitä. Luin jostakin, että niiden pitäisi nyt olla kuivana. On ihan totta, ei sillä ole niin väliä koska se kukkii, ihanahan se on kumminkin.

  VastaaPoista
 2. Annoin sille pienen lorauksen vettä vaikka tiesin ettei vielä saisi, mutta enpä olisi uskonut miten se siitä innostui!

  VastaaPoista
 3. Ohoh.. Wau!
  Se on kumma vaikka laittaisi vaan ihan tilkan vettä niin johan se alkaa elämään.. hih. No mutta eipä tuolla väliä. Ihana kukka joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 4. Joo, ja kasvuvauhti yllätti! Viikonlopun aikana se venähti useita senttejä! :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...