24 syyskuuta 2010

p r e s t o


Lopultakin arkistokaappi pääsi kellarista käyttöön! Keittiön nurkassa nököttävä kaveri kätkee sisälleen kaikenlaista tavaraa trangiasta kenkiin. Lisäksi siihen voi kiinnittää magneeteilla kaikenlaista muistilappusta.Löysin kaapin kirppikseltä parillakympillä. Harvoin tulee sellaista oloa, että jokin kirkuu minulle "osta!osta!vauhtia!", posket punehtuvat, vilkaisen vaistomaisesti ympärilleni onko mahdollisia kilpailijoita kenties lähimaastossa, katsastan kunnon muka-välinpitämättömästi-mutta-kun-ne-posket-hehkuvat-ja-sydän-läpättää ja sitten tuuletan mielessäni villisti, kun kauppa on tehty ja se on minun. Se on mielestäni ihan hyvä tapa hankkia huonekaluja, se että jokin syttyy sisällä. 

8 kommenttia:

 1. No ei ihme, että tuollaisesta syttyy! Mahtava löytö ja vielä tuohon hintaan! Voisiko sut palkata kirppisostajaksi, en itse löydä kirppiksiltä ikinä oikein mitään? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva että muutkin tykkää, muuttomieheni nimittäin dissasivat kaikin tavoin! :D Jenni, eh, kiitoksia mutta en ole kuitenkaan kovin suuri kirppishai. Joskus vaan sokeakin kana löytää jyvän, toisaalta kirppiksiin pätee se että aikainen (ja usein kirppiksellä pyörähtävä) lintu madon nappaa!

  VastaaPoista
 3. Hmm, saattaa joo olla ihan mukavan painava :) Mutta on kyllä kiva löytö!

  VastaaPoista
 4. Mutkumutku ei ole painava! Pystyn ite liikuttelemaan hyvin, tietysti etenkin jos otan laatikot pois. Ja niin nätisti ja näppärästi liikkui nokkakärryillä muutossa. Syynä taisi olla se, että se vaan on vanha ja ruosteinen :)

  VastaaPoista
 5. hahah, "vilkaisen vaistomaisesti ympärilleni onko mahdollisia kilpailijoita kenties lähimaastossa" mulle tulee just sama fiilis ihan mistä tahansa kirppislöydöstä -> äkkiä mulle, se on mun :) MUTTA ihana kaappi. olisin voinut itsekkin kotiini ostaa.

  VastaaPoista
 6. Täällä samanlainen oliivin vihreä, hirrween tilava!
  Meillä mies vastusti myös kun tuon löysin setäni varastosta muuton tieltä, mutta kummasti mieli muuttui kun iskin sen työhuoneeseen Billnäss kirjoituspöydän viereen! ;)

  Hyvä ostos!

  VastaaPoista
 7. Heissan Kari ja Martti, niin on, hirrween tilava! :D kaappi on ollut kahdessa muutossa tuon kuvanoton jälkeen, ja molemmilla kerroilla sitä on edelleen dissattu, morkattu ja parjattu. Harva huonekalu herättää samanlaisia intohimoja!

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...