Parhaat sisustuselementit ovat syötäviä!
Kuivattelin syksyllä omenaa aluksi perinteiseen tapaan tökkimällä siivuja grillitikkuihin, joita puolestaan virittelin kuiviin ja pölyttömiin paikkoihin. Lopulta tikkuja oli siellä täällä pitkin pientä kämppää, mikä alkoi olla hankalaa. Ostin siis pienen kuivurin ja surruttelin sillä suppilovahverot ja omenasiivut purkkeihin. Johan alkoi lyyti laulaa!
Osa omenasiivuista kävi testin vuoksi sitruunamehukylvyssä ennen kuivattelua. Väri on pysynyt vaaleampana, mutta maku jäi turhan kirpeäksi. Omput ovat jo itsessään aika happamia, sillä ne ovat antonovkaa. Sitruunaiset omenasiivut syön myslin ja jogurtin seassa, tavis-siivuja rouskuttelen karkkina. Kourallinen omppua pitää lääkärin kaukana, tai jotain.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Pssst, tuli mieleen...