06 lokakuuta 2011

Neljä kuukautta

Herranjestas miten tämä Blogger on muuttunut...

Elämä vie joskus mennessään niin, että bloggaus jää syrjään kuukausitolkulla. Anteeksi, mutta näin se vaan meni. Lyhyesti kerrattuna neljä kuukautta (miten se aika riensikin): tuli kesä, kävin reissussa, tutustuin uuteen kotikaupunkiin, siemailin aika usein kuohuviiniä. Hajotin ja paikkasin sydäntä, hajotin uudelleen.

Uin paljon. Laihduin. Tein töitä.
Ja sittenhän mä menin ja ostin asunnon.

3 kommenttia:

 1. Vau, onnea uuden kodin johdosta! Paljon ehtii tapahtua muutamassa kuukaudessa, ja silti... täällä me ollaan edelleen. Mä kokeilin bloggerin uutta versiota, mutta joku sen osa tökki ja pitäydyin vanhassa. Ehkä he ovat jo korjanneet ongelman ja voin siirtyä kivikaudelta nykypäivään.
  Mukava kuulla sinusta, vaikka kaikki kuulumiset ei mukavia olekaan, mutta ... eteenpäin. Hyviä vointeja! Ja tervetuloa takaisin!
  Ja niin vähän on muutama kuukausi, että mulla on EDELLEEN tekemäsi taulu ripustamatta. Kehystin sen, kyllä, jo ajat sitten!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla susta, hyvä ettet kokonaan kadonnut! :) Aina välillä oon miettinytkin, mitä sinulle mahtaa kuulua. Ja kaikenlaista näemmä kuuluukin. Onnea uuden asunnon omistajalle! Joko olet muuttanut?

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia paljonpaljonpaljon, Saila ja Jenni! Oon käynyt välillä kurkkimassa mitä teille kuuluu, mutta mulla on ollut kovin heikonlaista tuo kirjautuminen ja kommentointi. Saila, jos se taulu ei vain ole löytänyt paikkaansa, niin eihän sitä ole sitten niin hoppu ripustaa :) Jenni, muutan kuun lopussa, remppa on vauhdissa :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...