10 lokakuuta 2011

Kuva Kuusnepa-kuvasta


Tuleva uusi koti on 64-neliöinen kaksio 50-luvun talosta. Kaikkialle on kävelymatka, vieressä on järvi, puisto ja lenkkipolut. Remonttimies on aarre, joka tarkistaa mitä mahdan tarkoittaa, esittää vaihtoehtoja ja tekee todella siistiä jälkeä. 

Makkarista tulee sininen. Lattioista koivuparkettia, paitsi keittiöön linoleumia. Olohuoneeseen tulee Erik Bruunin Linneus-tapettia. Siinäpä ne suurimmat linjat sitten ovatkin. Keittiö ja kylppäri kaipaavat vain pientä sipistelyä.

Vaan vielä kun löytäisi sopivanlaisen liesituulettimen ja sähköhellan.

Ja sitten tarvitsen tietenkin sohvan, jolla vieraiden olisi mukava myös nukkua. Hakusessa olisi siro sohva, jolla olisi mukava röllöttää ja joka näyttäisi hyvältä joka suunnasta, eli sen voisi laittaa vaikka keskelle lattiaa. Jos jollakulla sytyttää että mikä vastaisi kuvausta, niin olisin kiitollinen vinkeistä!

Muutto on (toivottavasti!) tämän kuun lopussa. Noin vuoden sisällä kolmas muutto, mutta jospa se tästä rauhoittuisi.
 

6 kommenttia:

 1. Ai niin! Hauskaa Kiven päivää! Seiskaveikka, siinäpä on eräs maailman parhaista kirjoista!

  VastaaPoista
 2. Eiköhän se tästä rauhoitu, kun on oma (ja pankin). Huomaan piirroksestasi, että keittiön kaapistot on 50-luvun alkuperäiset ♡ Ou jee!
  Hyvä tuo havainnollinen piirros, mitä asunnon eri puolilla on :-D Todella, nyt mä tajuun! Hienolta vaikuttaa. Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
 3. Niin ja edellisistä kommenteista vielä, että kun sille sun taululle on paikkakin katsottuna mutta kun on vähä hiraas emääntä!

  VastaaPoista
 4. Kivan kuuloinen paikka järvineen kaikkineen ja oikein toimivan oloinen pohja. Jee, odotan innolla remonttikuulumisia ja tapettikuvia yms. :) Onnea urakkaan!


  Tauluista: meillä on ainakin MONTA taulua, jotka eivät vain mene itsestään seinälle. Ei ole ollenkaan taulujen vika, vaan ihmisten...

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin..
  Muuttaminen on todella raskasta puuhaa.. Käy kuntoilusta ;)
  Kivalta varmasti uusi koti näyttää kunhan saat remontin vamiiksi.. odotan innolla ♥
  Ihanaa sykyä ystävä rakas *halaus*

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia!
  Saila, heh, pitihän se piirustella olennaiset :)
  Jenni, kiitos, pitää yrittää räpsytellä kuvia välillä :) onneksi mulla on aivan huippu remppamies, ei ahista yhtään.
  Taika, ihanaa syksyä ja iso hali :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...