11 lokakuuta 2011

Pam


Keittiöön tulee siis lattia linoleumilaatoista, uusi välitilakaakelointi ja seinät maalataan valkoiseksi. Uusi hella ja liesituuletin, työvalaisimien asentelua, ja sen pitäisi olla siinä.

Hanan ajattelin ensin vaihtaa, mutta se on uusi, ihan kiva, enkä ole bongannut mieluista. Joskus myöhemmin sitten uusin jääkaapin, koska nykyinen on uusi. Tarvitsen sitä paitsi vähän makusteluaikaa sille, että puranko vanhaa kaapistoa niin, että saisin isomman jääkaappi-pakastimen. 

Kaikki on käynyt ihmeen nopeasti ja sutjakkaasti. Menin näyttöön, tein tarjouksen, se hyväksyttiin. Pam. Puhuin kaupasta, kaveri ehdotti remonttimiestä, soitin, tuli heti fiilis että tuo osaa ja hän vapautui juuri sopivasti, pam. Kirjoitin listan mitä pitää tehdä, pam. Menin kaupoille, valitsin materiaalit ja pam. Hieman jännittää kyllä sitten nähdä makkarin maalit maalattuna, koska en todellakaan miettinyt maalisävyjä ja niiden käyttäytymistä eri valoissa ja isoilla pinnoilla. Meni ehkä noin puoli minuuttia sävykartan pläräämiseen, pam, tuo on kiva.

Nyt ainoa huoleni on oikeastaan liesituulettimen hankkiminen ja asennus, koska en tiedä ollenkaan, että millainen sen pitäisi olla. Pitää vain luottaa nyt tähän kummalliseen pam-intuitioon, että hyvä tästä tulee :)
 

3 kommenttia:

 1. Pam! Tehokkaalta kyllä vaikuttaa.:)

  Blogissani on sulle haaste!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja vaikuttaa tuo Pam-intuitio ja siihen liittyvät asiat. Onnea kuusnepassa asumiseen!

  Terkuin Marjaana, joka pitkästä aikaa muisti blogimaailman olemassaolon :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos, liesituuletinkin löytyi pam-meiningillä, ja sohvalle on mietitty vaihtoehto jos parempaa ei osu eteen. Jenni, kiitos, pitääpä etsiä valokuvia jossain kohdin ja vastata! Vaikea haaste! Marjaana, kiitos ja heissan vaan :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...