01 kesäkuuta 2011

Suositut blogit Bonnierille

Tilasin hetken aikaa Divaani-lehteä, josta en sitten pitänytkään. Tänään tuli yllättäen lehti kotiin, vaikka luulin sen jo loppuneen.

Lehdessä oli sivun mainos uudesta divaaniblogit.fi-yhteisöstä ilman suurempia selittelyjä. Yksitoista suosittua suomalaista lifestyle-blogia löytyy jatkossa saman osoitteen takaa. Blogit ovat Avaruusasema, Adalmina's Secret, Cosy home, Kesällä kerran, Kettukarkki, Kotilo, Lounatuulia, Pics, dots and Stripes, Sisustuskärpänen, Vihreä talo ja Villi piha. Tiedotteen mukaan niillä yhteensä on noin 20 000 viikottaista lukijaa. Ilmeisesti päivitykset niiden vanhoissa osoitteissa päättyvät.

Ensimmäinen reaktioni oli puhdas pettymys. Kustantajan eli Bonnierin kaiku yrityksenä ja työnantajana on kehno, eikä Divaanin brändi houkuttele, siksi loppui tilauskin. On tietenkin hieno idea luoda iso ja toivottavasti helppokäyttöinen kokonaisuus sisustusjutuista, ja näin tulee kunniaa ja varmaan mielenkiintoisia työtilaisuuksiakin bloggaajille. Saa nähdä, miten tämä vaikuttaa niin printtilehden kuin blogien sisältöön.

Ainakin lehden mainokset ovat sivustolla niin isolla niin että näkee, kenen maalla ollaan.

4 kommenttia:

 1. Höh. Kyllä minuakin epäilyttää "myyty" blogi.

  VastaaPoista
 2. Kuuleppas kamuseni, siehän oot unohtanu tämän blogin ihan tykkänään! Vaadimme päivitystä =)

  VastaaPoista
 3. juu, täälläkin kysellään päivitysten perään! :D

  VastaaPoista
 4. Kiva että muistitte, vaikka mie unohdin tän :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...