13 elokuuta 2010

Roskisprinsessa


Olisi ehkä helpompaa jos vain sanoisin naapureille, että jos he ovat heittämässä jotain vanhaa ehjää tavaraa pois, niin antaisivat minun katsoa ensin. Dyykkailin taas omasta roskiksestamme. Täysin ehjä tapaus. Sisällä on tuollaista jotain pinttynyttä likaa, joka tosin hälveni huomattavasti muutamalla etikkapesulla. Kyllä taas nolotti, kun hiippailin roskikselta pois kattila sylissä ja naapuri tervehti ja hymyili jotenkin erikoisesti, mutta ehkä minä vain kuvittelin.

Kesän alussa noukitut lautaset ovat palvelleet muuten esimerkiksi itikkasavujen alusina.

6 kommenttia:

 1. Oi kun hieno! Miten joku voi heittää oikeaa disainia pois? Tuollekin on monta käyttöä. Vaikka tuhkakuppi; siihen saa kannen päälle niin ei haise. Kesäkukatkin saattaa viihtyä kattilassa, vaikka silloin kansi on kyllä turha. Säilytys-, kätkemis- tai unohdusastia. Yöastia ;-) ...

  VastaaPoista
 2. Ajattelin jonkinlaiseksi säilytysastiaksi, mutta yöastia on kieltämättä hyvä ajatus :D

  VastaaPoista
 3. Toisen roska on toisen aarre.. niihän sitä sanotaan. Ihmiset heittää vaikka mitä pois. Ihana löytö♥

  VastaaPoista
 4. Hei kokeile puhdistaa sisusta aivan tavalliselta pyykkipulverilla. Kylmää vettä kattila aivan täyteen ja vähän pyykkipulveria joukkoon. Levy päälle ja kiehautus. Kuohuu helposti lopussa joten vahdi. Pese normaalisti sen jälkeen ja voit laittaa vaikka ruokaa. Itselläni vastaava valkoinen joka saa "valkaisun" aina välillä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tiiu, hyvä vinkki! En muistanutkaan vanhaa kunnon pyykkipulveria, pitää heittää samalla vaivalla mukaan tiskirätit :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Blogissani on jotain sinulle. :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...