12 elokuuta 2010

Täkki


Voi hyvä jyssäys, hyvä etten huutanut ääneen kun löysin elämäni ensimmäisen silkkitäkin kirppikseltä! Ja vielä juuri toisen niistä toiveväreistä mitä olen aina toivonut löytäväni - kullankeltaisen! Toinen suosikkiväri on turkoosi. Peitossa on tahroja, mutta muuten se on mainiossa kunnossa. Koepäiväunien perusteella peiton alla nukuttaa erittäin makeasti.

 

6 kommenttia:

 1. Kiva, että olet palannut blogimaailmaan! Ja hyvin kivaa sekin, että pääset täkin alle köllimään. Täkit on ihania, ehkä maailman rauhoittavimpia.

  VastaaPoista
 2. Rupesin katsomaan, että onko se samanlainen kuin minulla...

  http://www.kotikainuunkadulla.com/2010/06/ullakon-kultainen-takki.html

  On meinaan IHANA!

  VastaaPoista
 3. Ou jee! Täkit on ihania. Minullakin on kullanvärinen, vaikka en ole varma onko se oikeasti tosiaan silkkiä. Monta kertaa vanhempani yrittivät heittää sitä pois kun olin lapsi tai teini, mutta kun tykkäsin nukkua sen painavan turvallisuuden alla niin nyt se on sitten minulla. Vein taannon vanhat täkit pesulaan, kun ovat liian isoja omaan pesukoneeseeni. Ihan hyvin he saivat pesulassa ne pestyä.
  Tuo on kyllä todella hyvässä kunnossa ja kauniin värinen!

  VastaaPoista
 4. Jenni, ihmeen nopsaan heinäkuu menikin ilman yhtään kuvaa tai sanaa blogosfääriin! nyt pitää tykittää postauksia että pääsee taas vauhtiin :)

  Jaana, näyttää todella samanlaiselle täkille! Ja on ihana :) Oletko pessyt täkkiäsi? miten? ajattelin pesettää tuon jossain pesulassa, kun ei mahdu kotikoneeseen. on muuten kiva hääkuva :)

  VastaaPoista
 5. No niin, Saila ajattelit samaa kuin minä, eli pesulaan vie tie :)

  VastaaPoista
 6. Silkkitäkkien koenukkuja. Siinä tuleva toiveammattini! Hieno löytö :)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...