11 elokuuta 2010

HaikeuttaHuppista, linkitin ekaa kertaa juutuubi-videon, ja se oli ihan liikaa vaadittu. Jäi jotain puuttumaan...nimittäin sen ihmettely, miten tummuvat illat nostavat kynttiläkulutusta noin 300 prosentilla ja saavat jammailemaan kaikenlaisen haikeankuuloisen tahtiin. Kitaravetoinen musiikki etenkin on tähän aikaan vuodesta hip hop ja pop.

5 kommenttia:

 1. Minäkin asensin blogiin jonkin härpäkkeen, jolla linkitetään tuubivideoita, mutta en ole vielä rohjennut koettaa :) Samat fiilikset täällä, kaikkea melankolista ja puutarhaan kynttilöitä. Vielä kun ilma viilenisi, voisi juoda sohvalla huovan sisässä teetä (nyt ei jostain syystä tee mieli). Eiköhän sitäkin vielä ehditä harrastaa.

  VastaaPoista
 2. Sytytin tänä iltana ekaa kertaa verannalle kynttilälyhdyn! Tervetuloa takaisin blogosfääreihin, sinua onkin jo hieman kaivattu!

  VastaaPoista
 3. Amma, tää vuodenaika on hyvää aikaa kiivetä katolle viltin kanssa :)

  Saila, meilläkin oli tuikut riippumassa omenapuista. Tänksistä!

  VastaaPoista
 4. Syksy <3 Kevät on ihana ja sitä odottaa. Kesästä puhumattakaan. Silti.. taidan olla eniten "syksyihminen". Nautin viileydestä, pimeydestä, ruskasta ja metsistä, jotka on pullollaan ilmaista ruokaa ;) Hyvä linkitys!

  VastaaPoista
 5. Jossain kohdin oli tosi kivaa, kun riitti ohut paita ja hamonen, mutta mulla alkaa olla ihan ikävä pitkähihaisia paitoja, farkkuja ja villasukkia! Onneksi meillä on neljä vuodenaikaa (paitsi ne kurjat loskaiset välivaiheet ei ole niin hienoja...)!

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...