29 marraskuuta 2010

Selviytyminen kylmistä öistä


Kah! Yksi huone eli makuusoppi on jo ihan asuttavassa kunnossa. Melkein kaikki muuttolaatikotkin on jo purettu. Ja ylimääräiset matot on hienosti rutattu sängyn alle, ettei sinne vain jäisi vahingossakaan tilaa möröille.  

Rakas tunisialainen villamatto lämmittää mieltä ja varpaita joka aamu, ja pakkasöinä paksu silkkipeitto on maailman paras. Että ähä ähä talvi ja typerä kylmä kerrostalo, mikäs tässä ollessa, kun kuumaa glögiäkin riittää vaikka maailmanlopun yli.

4 kommenttia:

 1. Oikein lämpöisältä näyttää niin henkisesti kuin fyysisestikin :) Onko tuo valokranssi omaa tuotantoa, hieno?

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä!
  Hieno tuo kranssi..
  Hih saman tapainen on meidän ikkunassa. Itse tein tänään =D

  VastaaPoista
 3. Valokranssi on pajukranssi, jonka ympärille on kieputettu valosarja, ei sen ihmeempää :) Päiväaikaan ei oikein minkäännäköinen, mutta voihan sitä vielä sipsutella komeammaksi vielä vaikka metallilangalla ja helmillä. Joskus mulla on roikkunut iso oksankarahka katosta ja siinä oli valosarja, ja se oli aika kiva.

  VastaaPoista
 4. Onpa hyvä että elämän perusta on kunnossa: glögi, kunnon täkki, villamatto ja vielä mörköjen karkotus! Minulle käy kaupungissa käydessä niin, että kerrostalo tuntuu aina jotenkin liian lämpimältä ja ahdistavalta, ehkä puutalon nurkkien vetoisuuteen tottuu niinkin hyvin.

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...