27 marraskuuta 2010

Sinkkuelämää


Carrie ja kumppanit eivät nyhjötä lauantai-iltaisin kotona neuleiden ääressä (löysin suipposukkaprojektini!). Mutta kuohari maistuu ruudun molemmilla puolilla.

4 kommenttia:

 1. Ihan sama mitä Carrie puuhailee. Fresita on TOD hyvää (siis ihan petollisen vaarallisen addiktiivisen -)! Carriet sun muut ei ole tajunneet mikä on oikeasti kivaa ja hauskaa. Nehän juoksee kuin vähämieliset etsimässä miehenpuolikkaita, mitä haaskausta. Ei kai ne hyvät tyypit silleen löydy.
  ps. hyvin värikoodattu sun lauantaipullo ja neule!

  VastaaPoista
 2. Niin, kyllä mäkin valitsisin suipposukat ja oman pienen luksushetken enkä Sinkkuelämää-hulinaa. Tosiaan tyylikästä pysytellä vaan kotosalla ja vielä soinnuttaa käsityöt ja juhlajuoma toisiinsa, suorastaan innovatiivista. :) Varmaan kaikki yhtäkkiä ilmaantuneet lankakahvilat alkavat nyt matkia sua ja mainostavat, että neulontailtojen tarjottavat ovat sävy sävyyn lankojen kanssa.

  P.S. Blogger onkin miestenetsinnän kannalla sukkien kutomisen sijaan, sillä sanavahvistus on EUmies!

  VastaaPoista
 3. Saila, Fresita on kyllä niin hyvää, aina tulee hyvälle mielelle :P mulla on näemmä vahva sävy sävyyn -ajattelu, ilman että tulee ees suunniteltua.

  Jenni heh, neulekahvilassa ilmeisesti tarjoiltaisiin näin: "Avataanpa sitä kassia. Jaaha. Teille vihreää teetä ja mustikkajogurttia. Ja kaverille näemmä valkoviiniä ja ruisleipää. Pieni hetki olkaa hyvä. Hmm mutta te S-neiti siellä, teille ei enää tarjoilla. Olkaa hyvä ja menkää fresitapäissänne kotiinne. Ne ovat muuten sukat mitä yritätte neuloa, ei mitkään korvanlämmittimet."

  Hei mutta kyllähän Carrie on päässyt vihille asti :) ja Samantha tykkää käsitöistä, heh heh...

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...