26 helmikuuta 2012

Pieniä palkintoja

Kovia kokenut erikoispalkintopokaali huvittaa jotenkin. Mistä lie lajista aikoinaan myönnetty.

Löysin tänään kauan kaivatun latauspiuhan kameraan. Se on ollut KOKO AJAN silmieni edessä ja erittäin näkyvillä, vaan enpä silti nähnyt sitä! Mystinen ja todella looginen säilytyspaikka oli sängyn vieressä olevilla bambutikkailla pikkulampun vieressä. Joka ilta sytytän sen pikkulampun ja nyt kun tarkemmin ajattelee, niin olen siirtänyt kyseistä piuhanpätkää mm. tikkailta pöydälle ajattelematta yhtään, että tämä johto on ollut "hukassa".

Tuleeko ikä yksin? No ei tule.

Erikoispalkinto Pieksämäen Fidalta maksoi euron, pikkuinen lasikupu Varkauden Fidalta 50 senttiä.

3 kommenttia:

 1. Järjettömän hieno erikoispalkinto! Todellakin herättää uteliaisuuden ja mielikuvituksen. Nauratti kauheesti tuo piuhajuttu. Niin tyypillistä. Että sitä osaakin olla pahvi, anteeksi vain, ei mitenkään henkilökohtaisesti!
  terv. Toinen Pahvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pahvina elämä on täynnä löytämisen iloa...aina joskus etsin avaimia joita pitelen itse asiassa kädessäni, pari päivää sitten kysyin kaupassa sovituskoppia, no se oli askeleen päässä takanani...silmät ja ajatus, huhuu missä te olette... :) oli pakko tarkistaa, se piuha roikkuu tossakin kuvassa tikkailla http://mustettaruudulla.blogspot.com/2012/02/sleeping-beast.html

   Poista
 2. Hih, hauska palikinto. ja ihana tuo lasinen kupu.. ♥
  Täällä kenssa eräs harapää joka hukkaa ja unohtelee asioista.. Eikä täällä ole omena kauaksi puusta pudonnut kun neitikin on sellainen unohtelija että. Kai se on meidän vesimiesten ominaisuus ;)

  VastaaPoista

Pssst, tuli mieleen...