04 syyskuuta 2012

Erään makaronilaatikon tarina

Otetaan pötkö (500 g) ylämaankarjan jauhelihaa. Hyvätuuli Highland on kolmen tilan kimppa Jäppilässä, Pieksämäellä. Mielenkiintoista, että he laajentavat omaa toimintamalliaan franchising-periaatteella. Hyväntuulista lihaa kaiken tän lihantuotannon ongelmien keskelle!

Mietitään hetki, että niin, näitä astioita ei sitten enää valmisteta Heinävedellä, joten toivottavasti uunivuoka kestää myös meikäläisen kanssa elämisen.

Ripotellaan suolaa ja mausteita silleen sopivasti sekaan.

Oikaistaan hieman maussa ja rasvassa. Vapautetaan kananmuna kuorestaan.

Ai niin, juustoraaste unohtui. Kyllä se silti ihan syötävää oli. Unohdin mainita sipulin ja valkosipulin.

Ruokajuomasuosituksena Jacob's Creekiä vuodelta...eipäs, vaan äipän kotipolttoista, mustaviinimarjamehua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pssst, tuli mieleen...